top of page
Salon Mimosa Sint Nicolaasga

 V O E T V E R Z O R G I N G

Courtin 100% Pure Tea Tree Oil 30 ml

Een antiseptische en helende olie op natuurlijke basis. De Tea Tree Olie is afkomstig van bladeren van de Melaleuca Alternifolia. Deze olie is veelzijdig in gebruik en veilig voor de meeste huidtypes. De krachtige Tea Tree Olie doodt bacteriën en heeft een verzachtende werking. Zeer effectief bij infecties, verkoudheid, insectenbeten en onmisbaar bij het bestrijden van actieve en passieve acné.

€ 22.50

Courtin Nagel Olie 30 ml

Bevat zeer verzorgende en werkzame stoffen, welke preventief werken om gespleten nagels te voorkomen. Beschermt doeltreffend tegen schimmels en geven de nagels hun natuurlijke glans weer terug. Eenmaal per dag aanbrengen en enige minuten inmasseren, tot de olie door de nagel is opgenomen.

€ 19.00

Courtin Kloven Creme

Deze antiseptische klovencrème op basis van Tea Tree Olie heeft een sterk verzachtende en ontstekingswerende werking. Dagelijks aanbrengen en inmasseren bestrijd bestaande kloven en voorkomt de vorming van nieuwe.

€ 17.40

Courtin Ice gel

Voor het verfrissen van vermoeide, sterk belaste en branderige voeten en benen. De ijsgel wordt direct opgenomen door de huid en laat geen vetfilm achter. Voorkomt nare geurtjes en stimuleert de oppervlakte-circulatie. Zachtjes inmasseren, vooral op de gezwollen delen, van voetzool naar de dij toe.
Handig weetje: Een eventuele panty hoeft niet eerst uit want deze verfrissende gel kan er ook overheen gebruikt worden!

€ 17.00

Courtin Voet Deodorant 100 ml

Remt de groei van op de huid aanwezige organismen die transparantiegeurtjes veroorzaken. Regelt de transpiratie door normalisering van de zweetkliertjes. Rijkelijk over de voeten verstuiven na de dagelijkse reiniging.

€ 12.50

Courtin Voetenbad

Voor een intensieve reiniging en lichte desinfectering van de vermoeide voeten. De huid voelt weer glad en fris aan. Voorkomt nare geurtjes en heeft een ontstekings- en schimmelwerende werking. Vermeng 1 eetlepel gel met 4 liter water en laat je voeten hierin 5 minuten baden, aansluitend goed droogmaken en verzorgen met Courtin voetencrème.

€ 13.50

Please reload

bottom of page