top of page
Salon Mimosa Sint Nicolaasga

TRIND PERFECT SYSTEM

Trind Cuticle Balsam

Zijn je nagelriemen droog? Of heb je regelmatig dwangnageltjes (pijnlijke stukjes verharde huid rondom de nagelriemen die ontzettend pijnlijk zijn en in het ergste geval zelfs infecties kunnen veroorzaken)? Trind heeft de oplossing! Trind Cuticle Repair Balsam bevat ingrediënten die de groei van sterke nagels bevorderen. Trind Cuticle Repair Balsam bevat tevens belangrijke vochtinbrengers die het natuurlijke vocht langer vasthouden, ook als je handen worden blootgesteld aan bijvoorbeeld zon en water.

 

GebruiksaanwijzingTwee weken lang dagelijks aanbrengen voor een zachte en mooie huid rond de nagels. Laat twee minuten intrekken. Masseer de rest in de nagelriemen en nagels, totdat de nagelriemen en nagels helemaal droog zijn. Het product is vetvrij. Direct na gebruik kan Nail Repair of lak worden aangebracht. Reinig de flessenhals na gebruik. Na twee weken lang dagelijks aanbrengen, volstaat wekelijks gebruik.

€ 13.95

Trind Cuticle Remover

Vergroeide nagelriemen belemmeren de groei van je nagel. Trind Extra Mild Cuticle Remover maakt de nagelriemen zacht en maakt het mogelijk overtollige nagelriemen eenvoudig te verwijderen met de Trind splintervrije Manicure Sticks. Je nagels zullen hierdoor zichtbaar beter groeien.

 

GebruiksaanwijzingVoor het verwijderen van vastgegroeide nagelriemen. Aanbrengen op de nagelriemen en vijf minuten laten intrekken. Nagelriemen terugduwen met (Trind) Manicure Stick en overtollige nagelriemen verwijderen. Na gebruik handen goed wassen. Gebruik dit product eens in de vier weken. Direct na het gebruik van Cuticle Remover adviseren wij je Cuticle Repair Balsam te gebruiken, om de PH waarde te herstellen. 

Vermijd oogcontact met dit product. Trind Extra Mild Cuticle Remover bevat alkali en kan, wanneer het in aanraking komt met de ogen, blindheid veroorzaken.

€ 9.95

Trind Nail Balsam

Heb je last van nagels die slecht groeien of heb je broze en droge nagels? Trind Moisturizing Nail Balsam is de perfecte vochtinbrenger wanneer je nagels bijvoorbeeld splijten en scheuren. Trind Moisturizing Nail Balsam bevat natuurlijke vochtinbrengers en is vetvrij. Als je nagels zowel zacht als broos zijn, zal de combinatie van Trind Moisturizing Nail Balsam en Trind Nail Repair wonderen verrichten.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Trind Moisturizing Nail Balsam herstelt het vochtgehalte in de nagels en helpt de nagels daarmee om sterker te worden. Gebruik twee weken lang dagelijks. Breng een laagje aan en laat twee minuten intrekken. Masseer de rest in de nagel en de nagelriemen, totdat de nagels en nagelriemen helemaal droog zijn. Het product is vetvrij. Direct na gebruik kan Nail Repair of lak worden gebruikt. Reinig de flessenhals na gebruik. Na twee weken lang dagelijks aanbrengen, volstaat wekelijks gebruik.

€ 13.95

Trind Nail Magic

Natuurlijk nagelvocht is essentieel voor gezond groeiende nagels. Trind Nail Magic is het perfecte hulpmiddel om de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren. Je behandelt je nagel in drie stappen, te beginnen met de halve zwarte zijde. Daarmee verwijder je het toplaagje van de nagel. Vervolgens wordt de aanmaak van natuurlijk nagelvocht gestimuleerd door de halve witte zijde. Als laatste stap wordt het nagelvocht gelijkmatig over de nagel verdeeld met behulp van de lange grijze zijde. De Trind Nail Magic verwijdert fijne rillen en imperfecties uit je nagel en maakt ze egaal en glanzend!

 

GebruiksaanwijzingOm nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren, gebruik je eenmaal per 4 weken de Trind Nail Magic. Maak halfronde bewegingen (te beginnen bij de matrix –halve maantje- en vervolgens naar voren werken). Allereerst gebruik je de halve zwarte zijde. Hiermee verwijder je het absolute toplaagje van de nagel (wit stof). Daarna, met diezelfde halfronde bewegingen masseer je met de halve witte zijde de nagel. Tenslotte herhaal je deze bewegingen met de lange grijze zijde. Een schitterend geëgaliseerde en glanzende nagel is het onmiddellijke resultaat. Daarbij is het dé perfecte basis voor de verdere verzorging

€ 5,95

Trind Nail Repair Natural

Trind Nail Repair is een effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt. De nagels drogen met dit product niet uit en verkleuren niet. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit.

 

GebruiksaanwijzingVoor mooie sterke nagels twee weken lang dagelijks een laagje direct op de nagels aanbrengen. Het vorige laagje verwijderen met (Trind) Nailpolish Remover. Na twee weken is één laagje per week voldoende. Het flesje goed schudden voor gebruik. Na gebruik de hals van het flesje reinigen. Buiten bereik van kinderen houden. 

Je doet er goed aan om dit product eerst op één nagel te testen. Bij overgevoeligheid dien je het gebruik direct te stoppen. Vermijd oogcontact. Dit product is licht ontvlambaar en het bevat formaldehyde. Wij adviseren je om je nagelriemen te beschermen met crème.

€ 13.95

Trind Hand Repair

Trind Hand Repair ACE biedt je handen de verzorging die ze vaak zo hard nodig hebben. De crème bevat stoffen die de natuurlijke aanmaak van vitamine F bevorderen. Vitamine F is een bouwsteen voor nieuwe huidcellen. Het vitamine A, C en E complex beschermt deze nieuwe huidcellen tegen invloeden van buitenaf. Je handen zien er jonger uit en voelen beter aan. Trind Hand Repair heeft ook een vochtinbrengende werking en zorgt ervoor dat het vocht veel langer in de huid wordt vastgehouden. Trind Hand Repair ACE trekt snel in de huid en laat geen spoortje vet achter. En je hebt maar een heel klein beetje nodig voor de perfecte verzorging.

 

GebruiksaanwijzingVoor een zichtbaar mooiere huid ’s morgens en ’s avonds een zeer kleine hoeveelheid op de handen aanbrengen. De crème daarna inmasseren. Trind Hand Repair ACE wordt zeer snel door de huid geabsorbeerd en laat geen vettig gevoel na. De huid voelt heerlijk zacht aan en is bovendien heerlijk geparfumeerd.

€ 9.95

Please reload

TRIND NAGELBEHANDELING 

Trind Nail Repair

Trind Nail Repair is ook verkrijgbaar in een matte versie, speciaal voor vrouwen die geen glanzende lak willen dragen of dit, bijvoorbeeld in verband met bepaalde werkzaamheden, niet kunnen dragen. Deze effectieve nagelversterker maakt je nagels soepel en sterk. De nagels drogen met dit product niet uit en verkleuren niet. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit.Trind Nail Repair is ook verkrijgbaar in twee parelmoer tinten. Voor wie de voorkeur geeft aan een kleurtje op de nagels! De werking van dit product is hetzelfde als de kleurloze versie: binnen twee weken heb je mooie, sterke nagels. Er zijn twee parelmoerkleuren: Pure Pearl en Pink Pearl.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Voor mooie sterke nagels twee weken lang dagelijks een laagje direct op de nagels aanbrengen. Het vorige laagje verwijderen met (Trind) Nailpolish Remover. Na twee weken is één laagje per week voldoende. Het flesje goed schudden voor gebruik. Na gebruik de hals van het flesje reinigen. Buiten bereik van kinderen houden. 

Je doet er goed aan om dit product eerst op één nagel te testen.

Bij overgevoeligheid dien je het gebruik direct te stoppen.

Vermijd oogcontact.

Dit product is licht ontvlambaar en het bevat formaldehyde.

Wij adviseren je om je nagelriemen te beschermen met crème.

€ 13.95

Trind Nail Repair Anti-Bite

Lukt het maar niet om je nagels te laten groeien? Speciaal voor nagelbijters heeft Trind een nagelversterker met nare, bittere smaak. De werking van dit product berust op hetzelfde principe als van onze andere Nail Repair producten. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor een rigide netwerkstructuur wordt verkregen en de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit. Hiermee kan ook jij dus mooie, sterke en verzorgde nagels krijgen. En laat je het wel uit je hoofd om nog op je nagels te bijten...!

 

Gebruiksaanwijzing Voor mooie sterke nagels drie weken lang dagelijks een laagje direct op de nagels aanbrengen. Het vorige laagje verwijderen met (Trind) Nailpolish Remover. Na drie weken is één laagje per week voldoende. Het flesje goed schudden voor gebruik. Na gebruik de hals van het flesje reinigen. Buiten bereik van kinderen houden. 
Je doet er goed aan om dit product eerst op één nagel te testen. Bij overgevoeligheid dien je het gebruik direct te stoppen. Vermijd oogcontact. Dit product is licht ontvlambaar en het bevat formaldehyde. Wij adviseren je om je nagelriemen te beschermen met crème.

€ 13.95

Trind Nail Repair Color

Trind Nail Repair is ook verkrijgbaar in drie mooie kleuren. Wie graag een kleurtje op z’n nagels heeft, maar tegelijkertijd wil werken aan mooie en sterke nagels, kan kiezen voor Trind Nail Repair Colour. Dit product is verkrijgbaar in: 

Pastel lila:      Trind Nail Repair Colour 5 
Pastel beige:  Trind Nail Repair Colour 6 
Pastel rose:    Trind Nail Repair Colour 7

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Voor mooie sterke nagels twee weken lang dagelijks een laagje direct op de nagels aanbrengen. Het vorige laagje verwijderen met (Trind) Nailpolish Remover. Na twee weken is één laagje per week voldoende. Het flesje goed schudden voor gebruik. Na gebruik de hals van het flesje reinigen. Buiten bereik van kinderen houden. 

Je doet er goed aan om dit product eerst op één nagel te testen. Bij overgevoeligheid dien je het gebruik direct te stoppen. Vermijd oogcontact. Dit product is licht ontvlambaar en het bevat formaldehyde. Wij adviseren je om je nagelriemen te beschermen met crème.

€ 13.95

Please reload

TRIND MANICURE PRODUCTEN

Trind Flexi File

Vijlen is belangrijk voor je nagels. Door te vijlen – en niet te knippen! – zorg je ervoor dat de nagelplaatjes op elkaar blijven en je nagel niet zal splijten. De Trind Flexi File is een ideale vijl om je nagels op de gewenste lengte te krijgen. Met de fijne en grovere zijde vijl je je nagel ook gemakkelijk in de gewenste vorm.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Vijl je hand- en teennagels met de fijne- en grovere zijde van de Flexi File. Wij raden je aan je nagels te vijlen in plaats van ze te knippen. Als je de nagel knipt, kan er vuil in de nagel dringen. Als je de nagel vijlt, sluit je daarmee de nagelplaatjes af en behoedt je vuil tegen het binnendringen van de nagel.

€ 5.95

Trind Manicure Sticks

Handig hulpje bij het verwijderen van overtollige en vergroeide nagelriemen. Gebruik voor een optimaal resultaat ook Trind Extra Mild Cuticle Remover. De houten Trind Manicure Sticks worden handmatig gevijld om splinters te voorkomen. 

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Eerst Trind Extra Mild Cuticle Remover met kwastje op de nagelriemen aanbrengen. Laat dit enige minuten intrekken. Daarna kun je met behulp van de Trind Manicure Sticks de overtollige nagelriemen zeer gemakkelijk verwijderen. Pijnloos en effectief. Na de behandeling je handen goed wassen.

€ 5.95

Trind Nail Stickers

Wanneer je French Manicure op de nagels aanbrengt en geen "vaste hand" hebt, komen Trind Nail Stickers ontzettend goed van pas!

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Eerst lak je de gehele nagel met flesje no. 1 (Base Coat) van de Trind French Manicure Set. Zorg ervoor dat dit laagje helemaal droog is! Vervolgens breng je een Trind Nail Sticker precies onder de nagelrand aan, zodat boven de Nail Sticker alléén de nagelrand zichtbaar is. Je lakt de nagelrand met flesje no. 2 (French White) en verwijdert vervolgens de Nail Sticker. Wacht tot het witte randje helemaal droog is en lak tenslotte de hele nagel met flesje no. 3 (Top Coat).

€ 5.95

Trind Nail White Pencil

Een supersnelle variant op Trind French White is het Trind Nail White Pencil. Met dit potlood creëer je mooie witte nagelranden in zeer korte tijd.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Bevochtig de punt van het Trind Nail White Pencil. Breng het vervolgens aan de onderzijde van de nagelrand aan. De nagelranden zullen er onmiddellijk mooi wit en goed verzorgd uitzien!

€ 5.95

Trind Professional Glass File

De Trind Professional Glass File is gepatenteerd en gemaakt van duurzaam glas. Dat maakt deze vijl tot een professioneel instrument van hoge kwaliteit. Daardoor gaat de vijl een leven lang mee en is prettig in gebruik. De vijl is ook verkrijgbaar in de Trind Magic Case, een ‘magische’ opbergbox. Handig voor in je handtas! 

Let op: er zijn ook imitatie (crystal)vijlen op de markt. Deze vijlen zijn voorzien van fijn glasgruis, dat op het vijloppervlak is gelijmd. Door het vijlen slijt dat eraf en wordt de vijl onbruikbaar.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Plaats de Professional Glass File op de nagelrand en beweeg deze vervolgens met lichte druk vanaf de buitenkant naar het midden van de nagel. Op deze manier sluit je de nagelplaatjes af en heeft vuil geen kans om de nagel binnen te dringen. Wij adviseren je de nagels nooit te knippen. Na gebruik kun je uit hygiënisch oogpunt de vijl afspoelen onder lauwwarm water. De Trind Professional Glass File is bovendien onslijtbaar.

 

€ 17.95

Please reload

TRIND HANDVERZORGING

Trind Hand Cream with moisturizing factors

Trind Hand Cream is een rijke, vochtinbrengende crème. De crème wordt snel geabsorbeerd en laat geen vet of een vettig gevoel na. Trind Hand Cream is bovendien aangenaam geparfumeerd.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Gebruik Trind Hand Cream zo vaak je wilt of nodig acht. Breng een zeer kleine hoeveelheid aan op de handen en masseer de crème vervolgens in de huid. Je zal merken dat Trind Hand Cream zeer snel in de huid wordt opgenomen.

€ 9,95

Trind Spotlight

Trind Spotlight vermindert bruine vlekken, ouderdomsvlekken en bruine verkleuringen van de huid, voornamelijk veroorzaakt door UV-straling. Een oudere huid is steeds minder goed in staat om de effecten van externe invloeden, zoals UV-straling, tegen te houden. De natuurlijke reactie van de huid na blootstelling aan UV-straling is het ontwikkelen van bruin pigment. Dit pigment wordt melanine genoemd. Trind Spotlight remt re aanmaak van nieuwe melanine. In het algemeen worden de effecten van deze behandeling bij frequent gebruik (tweemaal daags) na vier tot vijf weken zichtbaar.

€ 19.95

Trind Hand Repair

Trind Hand Repair ACE biedt je handen de verzorging die ze vaak zo hard nodig hebben. De crème bevat stoffen die de natuurlijke aanmaak van vitamine F bevorderen. Vitamine F is een bouwsteen voor nieuwe huidcellen. Het vitamine A, C en E complex beschermt deze nieuwe huidcellen tegen invloeden van buitenaf. Je handen zien er jonger uit en voelen beter aan. Trind Hand Repair heeft ook een vochtinbrengende werking en zorgt ervoor dat het vocht veel langer in de huid wordt vastgehouden. Trind Hand Repair ACE trekt snel in de huid en laat geen spoortje vet achter. En je hebt maar een heel klein beetje nodig voor de perfecte verzorging.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Voor een zichtbaar mooiere huid ’s morgens en ’s avonds een zeer kleine hoeveelheid op de handen aanbrengen. De crème daarna inmasseren. Trind Hand Repair ACE wordt zeer snel door de huid geabsorbeerd en laat geen vettig gevoel na. De huid voelt heerlijk zacht aan en is bovendien heerlijk geparfumeerd.

€ 9.95

Please reload

TRIND NAGELVERZORGING

De Trind French Manicure Set geeft je de mogelijkheid zelf een perfecte "French look" te creëren. Deze set bestaat uit 3 flesjes: Base Coat, French White en Top Coat. Met deze set geef je jouw nagels een perfecte natuurlijke uitstraling.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Lak eerst de gehele nagel met flesje no. 1 (Base Coat). Wacht tot dit laagje helemaal droog is en lak vervolgens de nagelrand met flesje no. 2 (French White). Trind Nail Stickers kunnen hierbij goed van pas komen! Wanneer dit laagje ook helemaal droog is, lak je de gehele nagel met flesje no. 3 (Top Coat). In drie stappen naar schitterende nagels met een perfecte natuurlijke uitstraling!

€ 15,95

Trind Base Coat

Perfecte basis voor perfecte nagellak. Voor het egaliseren van de nagels en het beschermen tegen kleurstoffen (voorkomt verkleuringen van de nagels). 

Gebruiksaanwijzing Breng 1 laagje direct op de nagel aan. Gebruik voor oneffen nagels eens per 4 weken de Trind Nail Magic. Reinig de flessenhals na gebruik.

€ 6.95

Trind Top Coat

Met Trind 7 Days Top Coat geef je je nagels de `finishing touch`. Deze laag zorgt ervoor dat je nagellak langer mooi blijft en je handen er verzorgd uit blijven zien. Trind 7 Days’ Top Coat is snel en gemakkelijk in gebruik: breng één laagje aan over je Nail Repair, Nail Brightener, of je favoriete nagellak.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Aanbrengen na Nail Repair, Nail Brightener of nagellak. Zorg dat deze eerste laag goed droog is. Reinig de flessenhals na gebruik.

€ 6.95

Trind Nail Brightener

Trind Nail Brightener geeft je nagels een frisse, natuurlijke "French look" en camoufleert kleine imperfecties met maar één laagje! Breng het aan over de Nail Repair Natural of Matt voor een prachtige uitstraling én sterke nagels.

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Aanbrengen als basislak of na Nail Repair Natural of Matt. Zorg dat deze eerste laag goed droog is. Reinig de flessenhals na gebruik.

€ 13.95

Trind Nail Polish Remover

Trind Extra Mild Nail Polish Remover is olie- en acetonvrij en maakt je nagels gegarandeerd perfect schoon. Gebruik Trind Extra Mild Nail Polish Remover vóórdat je het volgende Trind product aanbrengt. Trind Nail Polish Remover is veilig en effectief, omdat wij gebruik maken van díe oplosmiddelen, die het minst agressief zijn voor de nagels en de huid eromheen. 

 

Gebruiksaanwijzing:

 

Voor het verwijderen van vastgegroeide nagelriemen. Aanbrengen op de nagelriemen en vijf minuten laten intrekken. Nagelriemen terugduwen met (Trind) Manicure Stick en overtollige nagelriemen verwijderen. Na gebruik handen goed wassen. Gebruik dit product eens in de vier weken. Direct na het gebruik van Cuticle Remover adviseren wij je Cuticle Repair Balsam te gebruiken, om de PH waarde te herstellen. 
Vermijd oogcontact met dit product. Trind Extra Mild Cuticle Remover bevat alkali en kan, wanneer het in aanraking komt met de ogen, blindheid veroorzaken.

€ 6.95

Trind Quick Dry

Speciaal voor het snel laten drogen van nagellak.

 

Gebruiksaanwijzing  Éen laagje aanbrengen over de nog natte nagellak. Reinig de flessenhals na gebruik.

€ 6.95

Please reload

bottom of page