top of page
Salon Mimosa Sint Nicolaasga

 H U I D V E R Z O R G I N G

Courtin 100% Pure Tea Tree Oil 30 ml

Een antiseptische en helende olie op natuurlijke basis. De Tea Tree Olie is afkomstig van bladeren van de Melaleuca Alternifolia. Deze olie is veelzijdig in gebruik en veilig voor de meeste huidtypes. De krachtige Tea Tree Olie doodt bacteriën en heeft een verzachtende werking. Zeer effectief bij infecties, verkoudheid, insectenbeten en onmisbaar bij het bestrijden van actieve en passieve acné.

€ 22.50

Courtin Lippenbalsem met Tea Tree Olie

Tea Tree Lippenbalsem verzorgt en verzacht schrale lippen en beschermt tegen weersinvloeden, zoals zon, wind en kou. De balsem heeft beschermingsfactor 4.

€ 5.50

Courtin 24 uurs Creme

Deze antiseptische 24 uurs crème doodt de bacteriën en reguleert vocht en talgproductie. Tevens heeft ze een verzachtende, hydraterende en infectiewerende werking. Beschermt de gevoelige huid. `s Morgens en `s avonds na de reiniging met antiseptic cleansingmilk en lotion aanbrengen en inmasseren.

€ 18.50

Courtin Cleansing Milk 200 ml

Reinigt en zuivert de poriën, verwijdert alle onzuiverheden en make-up. Heeft een zeer intensieve werking en herstelt tevens het evenwicht van talgproductie. `s Morgens en `s avonds aanbrengen en met zachte roterende bewegingen over het gezicht masseren. Afnemen met wattenpads of tissues.

€ 14.90

Courtin Lotion

Verwijdert de laatste restjes van reinigingsproducten en herstelt de zuurgraad van de huid. Desinfecteert en kalmeert de huid en reguleert de overtollige talgproductie. Te gebruiken als verfrissing en na het gebruik van reinigingsmilk, Rub-Off Peeling of een masker. Aanbrengen met wattenpads.
Tip: maak een wattenschijfje vochtig, druk het overtollige water eruit en splits het schijfje dan in tweeën. Ten eerste doe je zo veel langer met de fles lotion en bovendien heb je door de dunnere wattenschijfjes veel meer "feeling" met de huid.

€ 14.95

Courtin Hand en Face Wash

Een antiseptische washgel met een diepreinigende en infectiewerende werking voor wie het gebruik van milk en lotion te omslachtig vindt. Verwijdert onreinheden en reguleert de vetafscheiding. Desinfecteert de huid en maakt haar zacht en soepel. Een klein beetje washgel verdelen met een beetje water. Naspoelen en eventueel verfrissen met antiseptische lotion. Ook als douchegel te gebruiken!
Naar keuze kun u voor deze verpakking een handig doseerpompje bestellen. U kunt het pompje meerdere malen gebruiken.

€ 12.00

Courtin Masker

Het antiseptische lmasker heeft sterk geconcentreerde werkstoffen en kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Het masker 1 tot 2 maal per week aanwenden ter ondersteuning van de Courtin 24 uurs crème. Na de reiniging de huid droog maken. Eventuele onzuiverheden aanstippen met pure Tea Tree Olie en daarna het masker mesdik aanbrengen. 10 Minuten laten inwerken en afnemen met lauwwarm water. Voor het verwijderen van de restjes en het herstellen van de zuurgraad van de huid gebruik je de antiseptic Tea Tree Oil lotion. Ook geschikt als voetmasker!

€ 19.98

Courtin Shampoo

Een milde antiseptische shampoo voor dagelijks gebruik. Maakt het doorkammen gemakkelijker en verzacht de haren. Roosvorming vermindert en de ervaring leert dat luizen niet van de medicinale Tea Tree Oil geur houden. Bij aanwezigheid van luis dient wel eerst behandeld te worden met de daarvoor in de handel zijnde middelen maar ter voorkoming van (her-)besmetting lijkt Tea Tree Oil shampoo goede diensten te kunnen bewijzen. Goed uitspoelen en desgewenst herhalen. Regelmatig gebruik geeft het beste resultaat.

€ 9.90

Courtin Bodymilk

Deze ontstekingswerende en hydraterende bodymilk heeft een verzachtende en bacteriedodende werking. Geschikt bij huidirritaties of ter preventie van uitdroging bij elk huidtype. De bodymilk dagelijks na de reiniging aanbrengen d.m.v. een lichte massage. Sommige Psoriasispatiënten hebben veel baat bij het gebruik van deze bodymilk! Ook zeer geschikt voor lichaamsmassage van personen met lichte huidaandoeningen.

€ 16.95

Please reload

bottom of page