hannah, geef je huid een kans!

De doelstelling van hannah is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij jouw persoonlijke wensen helemaal centraal staan. hannah producten worden ook speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek!

Een hannah behandeling begint altijd met een uitgebreide huidanalyse met behulp van de hannah SkinAnalyzer. Hierbij zal de conditie van je huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte en pH-waarde. Om de behandeling en het daarbij behorende productadvies zorgvuldig op maat samen te kunnen stellen zijn actuele huidwaardes van belang!

Vervolgens zullen alle 5 stappen van het hannah-systeem worden doorlopen met producten die speciaal voor je huid geselecteerd zijn: reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen.

 

"Bloedserieuze" huidverbetering


Huidverbetering valt en staat met een goede doorbloeding. Door het gebruik van de therapeutische Cell Active wordt de huid zeer krachtig gestimuleerd en doorbloed, Hierdoor wordt de zuurstofvoorziening in de huid verbeterd, de blokkades worden opgeheven en de celwerking bevorderd. Dit unieke product verbetert de algehele huidconditie en is toepasbaar bij iedere vorm van huidverbetering. Na het gebruik van Cell Active zullen de voedingsstoffen uit de overige producten beter en vooral dieper in de huid worden opgenomen, om daar intensief hun werking te doen.
Cell Active is dus onmisbaar in iedere hannah behandeling!

Hannah is aangesloten bij de stichting 'Proefkoneen' alles is dierproefvrij.